Υλικά
Για τη
βάση:
·
185 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο
·
¼ κούπας σκόνη κακάο
·
2 αυγά
·
1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική
·
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για το
cheesecake:
·
285 γραμμάρια κρέμα τυριού
·
4 ½ κουταλιές της σούπας ζάχαρη
·
2 αυγά
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στον αέρα στους 160 βαθμούς. Σε ένα μπολ
τοποθετείτε το λιωμένο βούτυρο, τη σκόνη κακάο, τη μια κούπα ζάχαρη, τα δύο
αυγά, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ανακατεύετε πολύ καλά με ένα μίξερ
μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό και λείο.
Για το πάνω μέρος, δηλαδή το cheesecake, ανακατεύετε πολύ καλά με ένα μίξερ
την κρέμα τυριού, τις 4 ½ κουταλιές ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να γίνει και αυτό
το μείγμα απαλό και λείο. Σε ένα αντικολλητικό ταψί ρίχνετε το μείγμα για την
βάση και από πάνω περιχύνετε το μείγμα για το cheesecake. Τοποθετείτε το ταψί
στον προθερμασμένο φούρνο και ψήνετε για 45-50 λεπτά.
Αφήνετε το σοκολατένιο cheesecake να κρυώσει μέσα στο ταψί και στην
συνέχεια κόβετε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και σερβίρετε. Θα βγάλετε περίπου
25 μικρά κομμάτια
Νάσια
Μ.
ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΣΙΑ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΠΡΑΒΟ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΕΛΕΙΟ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝάσια, το λιγουρεύομαι !!! Μου τρέχουν τα σάλια !!! XD
ΑπάντησηΔιαγραφήΙωάννα Κ.