ΥΛΙΚΑ
20 γρ. φύλλο
κρούστας
200 γρ. βούτυρο
50 γρ. φιστίκια
Αιγίνης τριμμένο
50 γρ. καρύδια
χοντροτριμμένα
50 γρ. αμύγδαλα
λευκά χονδροτριμμένα
μέλι για το
σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε ένα ένα
τα φύλλα κρούστας με βούτυρο, πασπαλίζουμε με τους ξηρούς καρπούς και τα
τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο. Κόβουμε στρογγυλά κομμάτια διαμέτρου 13
εκατοστών και τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 1500 C για
30΄ ωσότου πάρουν χρυσαφί χρώμα. Τα σερβίρουμε με μέλι.
Ευαγγελία Τ.
ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή